Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Europas bästa fotbollsturnering

Champions League 2014

Alla fotbollsälskare pratar om årets största event som redan är igång. Fotbollssäsongens mest spektakulära fest bjuder in hela världen och sänder matcher åt alla hörn. Bli en del av händelsen från din tv-soffa i ditt vardagsrum eller tag din rätta plats i arenan där det hela avgörs. Hösten/Vinterns säsong av Champions League väntar nu på att dela ut pokalen till världens bästa klubblag. Kommer ditt favoritlag försvinna bland förlorarna eller vinna och ta äran om en oförglömlig plats bland mästarna i Hall of Fame ?

Om du tycker om fotboll eller inte så spelar det ingen roll. Evenemanget som är Champions League hörs allt oftare nu för tiden och eftersom att det ses som ett socialt event som t.ex. på Internet. Champions League är långt ifrån samma standard som svenska Allsvenskan eller engelska Premier League och inte heller tyska Bundesliga. För att vara med och ta del av turneringen måste fotbollslagen i respektive land kvala innan säsongen börjar på hösten. Mer om den tyska finalen kan du läsa här.

Champions League blir mer och mer omtyckt bland fansen men även fotbollslagen som deltar och tävlar om sin förstaplats. Självklart vill alla fotbollslag avancera och ta del av finalen som är 24:e maj 2014 och spelas i Lissabon. Majoriteten spelar för prispengarna enligt en undersökning från diverse fotbollsanalytiker och deras analys.

Enligt undersökningen så delar alla deltagande fotbollslag totalt 7 miljarder svenska kronor. Utdelningen av prissumman har hjälpt väldigt många okända lag i Europa att bli kända de senaste åren genom att skapa förändring som har lett till utveckling och högre avancemang.

Säsongen 2012/2013 blev en hel tysk final som spelades mellan lagen Bayern München och Borussia Dortmund på Wembley Stadium i London. En tysk final var väldigt förvånande med tanke på att det oftast brukar vara åtminstone ett lag ur Premier League eller den Spanska ligan. Slutresultatet blev som alla hade förväntat sig att Bayern München tog hem titeln och äran i Europa.

Som tur är så finns det en online sida på Internet som fokuserar enbart på Champions League matcher. www.championsleague24.se erbjuder snabba analyser och betting tips på utvalda matcher under säsongen. Deras RSS uppdaterar även senaste nytt inom lagen samt slut och liveresultat av pågående matcher.

Missa inte den här fantastiska kommande säsongen av Champions league 2013/2014!

19 Dec 2013