Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fakturahantering för alla företag

Är du trött på att ständigt skicka mejl till kunder för att påminna dem om att betala sina fakturor? Känner du att allt kringarbete med ditt företag får dig att tappa lusten med det som din verksamhet egentligen bör handla om?

I så fall kan det vara läge att se till att ordna med professionell fakturahantering så du får ordna med allt det andra som det kan vara svårt att ordna med. Det kan dessutom löna sig på andra sätt än att du får mer tid över.

  1. Likviditet Genom att ordna med ett professionellt företag som sköter fakturahanteringen på ditt företag så kommer sannolikheten att dina fakturor blir betalda i tid och så att du får in pengar på ditt konto att öka stort. Och med mer pengar på ditt konto så kommer då ditt företag att få betydligt lättare att ta lån och bli mer välmående eftersom dess likviditet ökar.
  2. Inget krångel När du bestämmer dig för att låta en professionell aktör ta hand om din fakturahantering så kommer du också vinna på att det inte blir något krångel. För en person som inte är så van vid siffror och bokföring kan nämligen en fakturering lätt bli en stor sak. Och om kunden inte betalar i tid så blir saken ännu större.
  3. Billigare Faktum är att det i många fall också blir billigare när du låter en annan part sköta din fakturahantering. Genom att man inte behöver ha en anställd som gör det, och själv har tid att lägga på annat, så får man med stor sannolikhet mer över i plånboken.

Detta var några starka argument till varför du ska låta en tredje, professionell part ta över ditt företags fakturahantering. Ett annat starkt exempel är också att skaffa sig mjukvara, ett program som håller koll på faktureringen och gör den digital istället för att sitta med ett dussin papper i veckan.

28 Dec 2013