Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Färg och form på din bikini

Springer du också fram och tillbaka mellan butiker på köpcentrum för att hitta en snygg bikini att ha på sig de varma sommardagarna som förhoppningsvis nu väntar? Du har säkert lagt märke till att du inte är den enda som köper bikini. I princip varenda klädbutik har fyllt på rejält med badkläder och då främst bikini.

Även nätbutikerna har en mängd olika modeller att välja bland. Bikiniparadiset.se är en sida som samlar bikinis från många kända nätbutiker, så börja gärna här om du vill se vad som finns online.

Förutom det här med att hitta en bra bikini är vi rätt så aktiva med att börja motionera i samband med detta. För med en bikini på står du i princip i samma utstyrsel som om du enbart har trosor och bh på dig, fast av någon anledning ser vi bikini som något normalt att visas publikt i, men inte underkläder. Hur som helst så är det många som försöker få bort det där fettet på magen och få snygga ben innan högsäsongen är här. Nu är frågan, vad mer kan man göra för att se så bra ut i sommar?

Har du någon gång sett sådana där lustiga bilder som lurar ögat? Typ omöjliga figurer och att sträck som är raka egentligen ser ut att vara böjda? Exakt samma sak gäller för bikini. Du kan med hjälp av rätt färg och form på bikinin lura hjärnan så att man ser bredare/smalare ut, och även styra bort uppmärksamhet från ett parti genom att använda färger och mönster på ett annat ställe på kroppen som drar uppmärksamhet till sig.

Vissa saker är mer logiska än andra, har du exempelvis starka kraftiga färger och ett rejält mönster på din bikini-bh drar den till sig mer uppmärksamhet än en trosa som har en neutral enklare färg utan mönster. Horisontellt randiga bikini-trosor är perfekt för dig som vill få till lite kurvor då detta parti kommer se bredare ut. Det finns mycket inom det här området, så se till att läs på om du är fixerad vid att hitta en perfekt kombination.

Något du även bör tänka på är vad du ska göra i din bikini. Ska du bara ligga och sola så finns det inga riktiga krav på bikinin, förutom formen hur du vill att din solbränna ska gå. Ska du däremot vara lite mer aktiv så som volleyboll och hoppa från klippor etc kan det vara bra att se över den bikini du är intresserad av, om den klarar den här typen av aktivitet utan att visa allt för mycket oväntade saker.

Lycka till i jakten på den perfekta bikinin och ha en skön och härlig sommar.

1 Jun 2013