Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Färgade golfbollar

Den vanligaste färgen på en golfboll är vit. Men något som har blivit väldigt populärt de senaste åren är färgade golfbollar. Det började med att Srixon år 2010 lanserade en gul variant av den mycket populära tourbollen Srixon Z-Star.

Srixons gula variant av Z-Star bollen blev snabbt väldigt populär ibland golfare. Det fick andra bolltillverkare att också börja tillverka färgade golfbollar. Idag finns det ett stort utbud utav färgade golfbollar på marknaden. De vanligaste färgerna är gul, orange och rosa. Exempel på ett par kända golfbollar som finns i gul färg är Titleist NXT Tour S, Callaway Hex Chrome och Bridgestone B330 RX.

Fördelen med de färgade golfbollarna är att de ska synas lite bättre än vad en vit golfboll oftast gör. Det gäller dock bara i vissa förhållanden under sommaren och på vintern. Under våren så är gräset oftast lite gulare och under hösten så ligger det ofta gula löv på golfbanan, vilket gör det svårare att se en färgad golfboll.

Rosa dambollar och så kallade Crystal golfbollar är också något som har blivit väldigt populärt hos golfande damer de senaste åren. Crystal bollar är golfbollar med ett genomskinligt  yttre skal som får bollen att glänsa lite extra. Crystal bollar finns i alla möjliga olika färger som vit, rosa, röd, grön, blå, lila, orange, gul m.m.

Det är inte bara golfbollarna som har blivit mer färgglada de senaste åren utan man även se en stor förändring när det gäller färger på den övriga utrustningen. Man kan idag köpa drivers i alla olika möjliga färger. Samma gäller även med järnklubbor, skor, handskar, bagar m.m.

Här kan du läsa mer om golfbollar, där hittar du allt du behöver veta, vilka bollar som finns i olika färger, vad du ska tänka på när du väljer rätt boll, priser och information om de senast modellerna och mycket mer.

28 Oct 2013