Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fastighetsförmedling – Nyproduktion

Fastighetsförmedling handlar inte bara om att erbjuda bostäder och lokaler som andra hyrt eller ägt i ett tidigare skede. Många fastighetsförmedlare bedriver även nybyggnationsprojekt. Som intressent av de nyproducerade utrymmena drömmer man säkert om att få stiga in där ingen annan varit bosatt före en själv. Allt i en nyproduktion är ju just nytt. Att köpa en helt ny bostad, kontor eller lokal innebär en helt annan process än den man är van vid då man är i kontakt med en fastighetsförmedlare.

Nyproduktion av fastigheter säljs ofta till ett fast pris som baseras på samma faktorer som vid en försäljning av en äldre bostad, det vill säga storlek, utsikt, solläge och tillgång till balkong med mera. Men varken fastighetsförmedlaren eller köparen behöver ta ansvar för eller ge sig in i någon budgivning, som slutgiltig köpare får man slå till direkt och kanske utan lika stor konkurrens. Fastighetsförmedlingen sköter kontakten med de nya bostadsägarna under tiden fastigheten byggs, och vissa material, färger samt planlösning kan ägarna få välja för just sin bostad.

Fastighetsförmedlingen levererar en bostad som är genomtänkt från början till slut. De behov som bostadsägarna kräver kan enkelt uppfyllas och andra faktorer som efter analyser och undersökningar visat sig viktiga kan planeras och genomföras.

Kanske miljöaspekter utgör en stor önskan bland intressenterna eller så är låga driftkostnader det som spelar störst roll. Att bostaden inte har något som helt renoveringsbehov vid inflyttningen och även inte kommer kräva det någon gång snart är en oerhörd lyx.

Fastighetsförmedlingen uppdaterar bostadsägarna under projektets gång och sköter precis som vanligt all avtalsskrivning och administration av den nya bostaden. Det man ska tänka på om man är ute efter en helt nybyggd bostad är att det viktigt att vara med i starten av projektet för att man som ägare ska får vara med och bestämma på detaljnivå.

Om det inte är så viktigt kanske man har tur och ändå lyckas knipa en av bostäderna i projektets slutfas.

29 Sep 2012