Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fem fördelar med att hålla videokonferens

Allt fler företag har börjat spara in mängder med pengar på att arrangera videokonferenser istället för att skicka iväg sina anställda på affärsresor.

Det finns en hel del fördelar kring att ordna en videokonferens, nedan har vi listat de fem främsta anledningarna att undvika affärsresor:

  1. Den ekonomiska aspekten – alla hotell som måste bokas, flygresor, taxiresor och traktamente till personen som åker. Endast en affärsresa kostar mängder med pengar för företaget och tänk på alla resor som alla de anställda gör under ett år. Sammanlagt är det mängder med pengar som kan sparas genom att istället ordna ett videomöte.
  2. Tidsfrågan – När man åker på affärsresa är det inte bara pengar som slösas utan även tid. En hel del tid utanför arbetstiden blir lidande, tid som skulle kunna spenderas i hemmets lugna vrå med familj eller med vänner istället för ensam på ett hotellrum, eller på ändlösa företagsmiddagar. Att istället kunna ordna med en videokonferens på kontoret under den vanliga arbetstiden blir bra mycket bekvämare och smartare.
  3. Snällt mot miljön – Det enorma utsläpp som orsakas av flyg och bilar över världen behöver inte bli större än vad det redan är. Genom att stanna på kontoret gör ni miljön en stor tjänst.
  4. Likvärdigt – med dagens teknologi är en videokonferens precis lika bra och effektiv som ett traditionellt möte. Flera personer kan delta och ingen behöver trängas. Numera fungerar videokonferenser på så sätt att alla möts i ett stort rum och sitter virtuellt vid samma bord. Effekten av att befinna sig i samma rum som de andra är enorm och presentationer och diskussioner fungerar precis lika bra som live.
  5. Effektiviteten – Med videomöten kan man hålla flera konferenser om dagen, med kontor över hela världen. Mycket blir gjort på mindre tid!

Är du inte nöjd med dessa alternativ hittar du ännu fler fördelar inne på Officemanagement.se som har tjänster kring videokonferenser.

31 Mar 2013