Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fem tips för att synas online

Det finns tillfällen då man inte alls vill visa vem man är och istället väljer att surfa anonymt bakom en VPN. Det är mest till för säkerheten för dig som surfar, även om vissa också använder den tekniken för att dölja verksamheter som kanske inte tål dagsljus ... Men det är inte detta vi ska prata om idag, utan om hur du ska göra när du VILL synas online. Särskilt viktigt är det för dig som är företagare och säljer tjänster och/eller produkter. Vi har samlat våra fem bästa tips för hur du ska synas bäst:

1. Använd sociala medier

Det kanske låter jobbigt men faktum är att de allra flesta har konto hos antingen Facebook, Twitter eller Instagram och många har faktiskt konton på dem alla. Det är ett mycket bra sätt att nå ut till potentiella kunder och det till en minimal (eller ingen) kostnad. Skapa en undersida till din egen på Facebook, eller ett konto för företaget på andra sociala medier och börja prata med folk. 

2. Bilder är jätteviktiga

En bild fångar läsarens intresse redan innan man börjat läsa de första orden. Ska du synas på ett bra sätt så är bilder en smart genväg. Det finns bildbanker där man kan hämta bilder gratis, och det finns de där man betalar. Välj en bild som representerar texten, och som sticker ut lite utan att vara för underlig. Vi valde till exempel en maskerad surfare till den här texten för att symbolisera anonymitet. Funkade det? Det får du avgöra!

3. Använd bloggar

En sida som https://inifranochut.nu/ och även vår egen är perfekta för att nå ut till kunder. Artikelkataloger online med bloggtexter är något som många gillar och det är faktiskt fler än man tror som läser dem. Det blir bättre business helt enkelt. 

4. Influencers når ut till många

har du bråttom att få igång snacket kring din produkt så är en influencer kanske rätt väg att gå. De har ofta tiotusentals, om inte hundratusentals, följare (vissa har flera miljoner som följer dem) och de ser allt som deras idoler gör. Vill en känd influencer bära dina skor så kan du räkna med att många av deras följare gör likadant. 

5. Köp reklam

Det är fortfarande en av de bästa metoderna för att nå ut till sina kunder. I samband med att man drar igång en reklamkampanj så undersöker man också både marknad och målgrupp. Då får du rätt verktyg för att rikta reklamen åt rätt håll. 

26 Jan 2021