Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Festspelen som höjer festen

Festa och dricka alkohol har vi gjort i urminnes tider, men hur festen ser ut har varierat stort. Något som har blivit mycket populärt på senare tid är att spela så kallade festspel. Festspel eller dryckesspel är något som collegestudenter har sysslat med i alla tider.

Ett av de mest populära som dessa studenter spelar är festspelet Beerpong som går ut på att kasta pingisbollar i muggar som är halvfulla med öl. Två lag ställer upp sig på var sin sida av ett pingisbord, på pingisbordet så har varje lag ett antal muggar med öl. Lyckas man träffa med pingisbollen i en mugg får motståndaren dricka upp det. Så fortsätter man tills alla muggar är slut.

Utbudet av festspel har mångdubblats den senaste tiden och nu finns det spel som passar till alla fester. Förfestspelet, festspelet, ölspelet, vinspelet är bara några exempel på festspel som spelas flitigt. Tillvägagångssätten varierar stort ifrån enkla kort och tärningsspel till avancerade brädspel med mängder av regler.

Det man bör tänka på vid valet av ett festspel är vilket mål man ska ha med spelet. Är målet att få igång festen och få festdeltagarna lite småfulla. Eller är målet kanske att lära känna varandra bättre? Som sagt så finns det festspel för alla tillfällen.

Nu på senare tid har det även kommit en hel del av dessa festspel till mobilen vilket gör att man alltid bär det med sig. Dessa spel till mobilerna är ofta begränsade och kanske inte kan användas för att styra en hel fest utan kanske mer för att komma igång med en förfest.

Några av de populärare festspelen till mobilen är ”Jag har aldrig”, ”SMS – Roulette” och det klassiska Ölspelet fast en enklare version.

Vill du få fart på en fest så tycker jag helt klart att man ska investera i ett mer dedikerat festspel i form av ett brädspel. Detta spel kan bygga upp hela festen och skapa en underbar stämning.

4 Jun 2013