Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fjärrstyr värme – spara energi

Semestertiderna är över och allt fler återvänder hem från sina sommarstugor runt om i landet. När det blir dags att packa ihop och resa hem till sina riktiga bostäder igen är det många som måste fatta beslutet huruvida värmen ska lämnas på lite eller om kylan ska få ta över tills man kommer tillbaka nästa gång.

Givetvis kan båda alternativen vara bra beroende på var man har sin stuga, hur isoleringen ser ut eller hur den är uppbyggd i övrigt. Det finns många olika lösningar på detta problem runt om på internet, dock finns det en ännu enklare lösning: varför välja?

Med tjänsten från minstuga.se så går det att kombinera, du kan ha värmen på ena dagen och avstängd den andra. Det är genom denna möjligt att ringa, smsa eller via internet styra värmen genom fjärrstyrning från ditt hem. Detta gör att du kan ställa in temperaturen efter årstiden, om det är vinter eller sommar. Detta medför att du hemifrån kan förhindra att saker går sönder och att rör fryser.

Skulle någonting ske i stugan varnar tjänsten dig genom ett sms, exempelvis att det är mycket låga temperaturer och det finns risk för att rören ska frysa till is, detta leder till att du kan förhindra problemen i tid, innan de uppstår. Det gör alltså inte bara att du kan spara energi genom att välja vilka perioder värmen ska vara på men du kan också förhindra dyra kostnader som skulle kunna komma att uppstå i samband med reparationer om du inte skulle råka vara i stugan vid just det tillfälle som rören råkar frysa.

Du slipper känna en oro över att du inte kan titta till stugan alla gånger du skulle vilja. Det blir en trygghet som underlättar, du slipper köra tiotals mil för att titta till stugan eftersom systemet sköter det åt dig.

4 Sep 2012