Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Flexibla och säkra klädskåp

Klädskåp och förvaringsskåp är viktiga på de flesta arbetsplatser, och skolor. Alla som jobbar inom vården behöver bra skåp där de kan förvara sina tillhörigheter. Hur skulle det se ut om de gick omkring och bar på alla sina kläder och saker? De skulle knappt kunna jobba med att hjälpa patienter eftersom deras väskor skulle vara i vägen hela tiden. Skolelever skulle i så fall bära på hela bibliotek utan sina skåp. Brandmännen skulle ha med sig stora väskor när de ska släcka bränder. På gymmet skulle alla muskelbyggare få dra väskorna efter sig.

Morework har skåp som är inbrottssäkra

Det är viktigt med ordentliga skåp som är inbrottssäkra. Morework klädskåp som är tillverkade i plåt av hög kvalitet för dessa olika ändamål. Det går att bygga ihop skåpen och kombinera på många olika sätt. Klädskåp är allt från 300 millimeter till 400 millimeter breda. De har hela eller delade dörrar med fem fack per höjd. Om man behöver hela skåp finns även det. Då har den en inredning med klädstång och hylla. Alla skåp levereras med cylinderlås eller så kan man välja en klinka för eget hänglås. Det går även att få kodlås. Dessa klädskåp kan man placera antingen på sockel, ben eller på golvet.

Morework med Norden som marknad

Morework tillverkar och importerar produkter för kontor, butiker och lagerhållning med bra priser, snabba leveranser för alla olika typer av arbetsplatser. De har showroom i Halmstad och har hela Norden som sin marknad.

14 Sep 2017