Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Flugfiska på semestern

morrum.se hittar du Mörrum River Lodge, som är det perfekt stället att åka till om du tycker om att fiska. Fiskelodgen ligger precis jämte den kända Mörrumsån och här kan du utöva flugfiske. Vad sägs om öring och lax i olika storlekar? Lodgen var från början ett rökeri, men är numera ombyggd till att ta emot gäster. Här kan du äta gott, sova gott och njuta av vacker natur. Utöver att fiska finns det möjligheter att ta en runda golf, då det finns flera golfbanor i närheten.

Tips och trix

Här får du några fina tips:

  • Smyg försiktigt när du ska fiska
  • Övningskasta på land
  • Se till att ha rätt sorts utrustning
  • Bind egna flugor

Flugfiske kräver teknik, därför är det mycket bra att öva på land innan du ger dig på att kasta ut i vatten. Att se till att smyga när du fiskar är bra, då de allra flesta fiskar är lättskrämda. Flugfiske kräver att du kommer fisken nära, så då gäller det att smyga sig fram. När det kommer till utrustning, så finns det en hel del du kan investera i när det kommer till fiske men ett par prylar som är bra att ha så är det håv, vadarstav, peang, solglasögon och olika typer av linor. Lär dig gärna att binda egna flugor att använda i fisket, det är roligt att göra och att använda

Boka hos Mörrum River Lodge

Mörrum River Lodge är rätt plats att bo på om du vill utöva flugfiske. Eftersom du har nära till Mörrumsån så kan du fiska flera timmar eller en hel dag, för att sedan sitta en stund på deras pub, eller äta en god middag innan du kryper ner i en av deras sköna sängar.

13 Mar 2015