Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fly från snö och rusk till Thailand.

Thailand är underbart med sina höga palmer, vita sandstränder, korallträdgårdar i turkos-blått vatten och fantastiska sevärdheter. Med långa, vackra kuster och djungeltäta öar som omges av kristallklart vatten, är Thailand en tropisk upplevelse och resa som ger minnen för livet. Paradiset erbjuder även mängder med roliga aktiviteter som att surfa på härliga vågor, dykning i exotiskt vatten, festa loss i nattens värme på de långa sandstränderna och uppleva fantastiskt havsfiske.

Thailand präglas av religion och på de allra flesta platserna finner man glänsande tempel och gyllene Buddha ikoner, både på landsbygden och på de moderna turistorterna. Om man tycker att religion och kultur är intressant så är Thailand en riktig oas av upplevelser. Människorna är gästvänliga, trevliga och hjälpsamma på alla sätt och vis.

Maten i Thailand är en kulinarisk fröjd och den är dessutom extremt billig. Oavsett vad du tycker om att äta så kommer du att få uppleva smaker och kokkonster som får dig att njuta. Thailändsk mat bygger på färska och lokala råvaror. Allt från surt citrongräs och brännande chili till förska skaldjur och krispigt stekt kyckling. Till och med maten är närmast tropisk med en variation mellan de fyra grundläggande smakerna: kryddigt, sött, salt och surt.

Allt i Thailand är väldigt billigt, därför är shopping ett stort nöje. Man ska dock tänka på att märkesvaror i stort sett alltid är kopior. Med enorma marknadsplatser som är fyllda med allt från råvaror, kläder och skor till hantverk, kan man göra riktiga fynd till priser som närmast upplevs som oförskämt låga. Det kan till och med vara värt att ta med sig en extra resväska för alla saker man köper med sig hem.

Resorna till Thailand är i regel ganska dyra i förhållande till resor inom Europa. Det finns dock stora möjligheter att hitta prisvärda restresor till thailand som är riktigt billiga.

Alternativt kan man boka en flygstol och ordna med boende på egen hand, för även hotellen är extremt billiga.

Restresor och sista minuten resor hittar du på restresor.nu. Där listas alla aktuella sista minuten resor till Thailand och mängder med andra resmål.

15 Feb 2013