Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Flyttfirmor

Att flytta gör vi allihop någon gång under livet. Att genomföra en flytt kan vara praktiskt svårt med tanke på allt som ska packas i lådor, det gamla hemmet ska städas samtidigt som allt ska förflyttas till det nya hemmet. Med hjälp av flyttfirmor kan man underlätta för sig själv och låta dem göra det jobbet vilket kan låta dig njuta lite mer av din flytt till ditt nya hem.

I och med en flytt måste ditt gamla hus städas, alla dina saker måste packas ner till lådor och du måste på något sätt också förflytta allt till ditt nya hus. Att med hjälp av en vanlig personbil förflytta allt kan vara en omöjlighet, framförallt om det är långt att åka till det nya hemmet.

Det man behöver är en stor bil eller t.o.m. en större lastbil för att få plats med sängar, garderober, och lådor med mindre saker. Det är samtidigt tunga objekt som också måste handskas med varsamhet för att inte skadas. Flyttfirmor har som affärsidé att erbjuda flytthjälp och de kan t.o.m. packa allt åt dig.

Fördelen med det är att de oftast har en försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå vid flytten om de gör det åt dig. Olika flyttfirmor erbjuder också oftast någon form av flyttstädning vilket betyder att de kommer att ge ditt hem en totalstädning inför nästa ägare till ditt före detta hem.

Flyttfirmor kan alltså erbjuda tjänster som går ifrån totalstädning till paketering och leverans av dina tillhörigheter direkt till ditt nya hem, för att sedan packa upp allt i ditt nya hem.

Det betyder att du i princip knappt behöver bry dig någonting om din flytt. De allra flesta flyttfirmor har också oftast någon typ av försäkring som täcker alla eventuella skador som kan uppstå vid flytt. Det förutsätter att du låter dem göra allt jobb, samtidigt som alla skador som kan uppstå vid flytten kommer att ersättas.

7 Jul 2013