Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Förändra ditt kök för en rimlig peng

När man ska bygga ett kök eller renovera sitt gamla så har man oftast en plan för hur köket ska se ut i åtanke. Eftersom att det är ett stort, och många gånger ganska kostsamt projekt så är det naturligt att man planerar ganska noggrannt innan.  Något som är viktigt att tänka på är helhetsintrycket. Det är väldigt lätt att fokus hamnar på de stora detaljerna, till exempel spis och kylskåp. Detta är givetvis inte så konstigt eftersom det är dessa som är förknippade med högst kostnader och dessutom mest jobb för att få på plats.

Dock så är det även viktigt att man uppmärksammar de lite mindre detaljerna. Att välja handtag till köksluckor kanske inte känns jättebrådskande när man sitter med ritningarna, men man måste förstå att en kedja aldrig är starkare än dess svagaste länk, med det menas att varje liten detalj kommer att bidra till helhetsintrycket som köket kommer att ge.

Handtag till köksluckor är en liten detalj, detta råder det ingen tvekan om. De är förhållandevis billiga i inköp och väldigt lätta att byta. Genom att byta handtagen så gör man en stor förändring i kökets design, och tack vare att handtagen är så billiga i inköp, och så lätta att montera så är detta något som man kan använda relativt ofta då man känner att det är dags för en förändring utav köket.

I och med att det rör sig om en så liten detalj, så gör handtagen det möjligt att använda den lilla detaljen till att göra små förändringar i utseendet som gör en stor påverkan på helhetsresultatet. Genom att byta handtag får man alltså en väldigt stor förändring, i förhållande till vad handtagen kostar. Man har alltså möjligheten att till viss del hänga med i kökstrender utan att behöva renovera sitt kök helt och hållet varenda gång man känner för detta.

20 Feb 2012