Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Förbereda sig inför dejten - Så gör du

Dags att träffa kärleken? Har du fått nog av ensamheten? Tyvärr är det så att för att nå till kärleken så krävs det många gånger en dejt, en ack så jobbig första dejt.

Att gå på dejt är väldigt roligt, pirrigt och förknippat med förväntan. Man vet ju aldrig vad det kan leda till och många gånger så är man intresserad av den man ska träffa.

Hur ska man då förbereda sig inför sin dejt, så att det blir så lyckat som möjligt? Det kan vara en bra idé att tänka lite på den personen som man ska träffa, så att man kan komma på saker att tala om. Tänk igenom noga vad ni kan prata om.

Det kan vara bra att förbereda några ämnen som ni kan tala om ifall det skulle bli lite sådär "pinsamt" tyst. För ofta så är man lite nervös och spänd så att man kanske inte riktigt kommer på saker att säga och man vill så gärna göra ett gott intryck första gången.

Se också till att du har kläder på dig som du känner dig fin i. Det värsta som finns är att känna sig obekväm i det som man har på sig. Gör man det så kommer det dessutom att märkas tydligt att man inte känner sig bekväm. Känner man sig å andra sidan fin i det som man har på sig återspeglas det i att man blir mer självsäker och det är också något som den som du är ute på dejt med kommer att se.

Fundera igenom vad du vill uppnå med dejten? Vill du att ni ska få en chans att samtala? I så fall så är det kanske inte en så bra idé att gå på bio eller en konsert där man inte kan prata. Skapa förutsättningarna för att få den dejt som kan ge bästa möjliga resultat.

2 Jun 2012