Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fördelar med personalfoto

Att ta ett foto på alla i personalen har många fördelar. Och med ett personalfoto menas inte bara ett fotografi där alla är samlade. Ett personalfoto innebär oftast inte minst att man tar ett foto på var och en för sig. Detta kan vara bra att göra av många anledningar.

  1. Skapar teamkänsla När man tar ett foto på en grupp tillsammans skapar man som arbetsgivare effektivt en känsla av att gruppen hör samman. Genom att göra det, och sedan låta fotot sitta uppe på arbetsplatsen kommer man att få de flesta att känna att de hör samman med de andra på arbetsplatsen.
  2. Säkerhet Men inte minst är det också viktigt att skapa säkerhet inom ditt företag. Det är inte ovanligt att ett företag som har över tio anställda, plus kunder som går in och ut, helt plötsligt upptäcker en ovälkommen gäst. Företagsspionage är idag nämligen betydligt vanligare än vad många tror och vill erkänna. Genom att skapa ett passagesystem med personalfoto som grundbult, blir det enklare att kontrollera vilka som får komma in på ditt företag.
  3. Identifiering Om ditt företag också har extremt många anställda, låt oss säga över 30 personer, finns det också ett behov av att använda personalfoto, för att snabbt kunna identifiera personer på en mer tillfällig basis. Ett namn kanske inte säger så mycket i alla sammanhang, men att ha ett foto tillgänglig gör det lättare för någon att minnas vem den där Peter på avdelning sju egentligen är!

För att ta personalfoto gör du enklast i att kontakta något företag som är specialiserat på detta. Du finner dem lättast genom att söka på nätet. Du kan i samband med dessa fotograferingar också försöka tänka igenom övriga säkerhetslösningar för ditt företag. Lycka till och tänk på att göra det så svårt som möjligt för dina konkurrenter att komma över känslig information.

7 Dec 2013