Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fördelar med proteinpulver

Proteinpulver är ett av de absolut vanligaste kosttillskotten som används i världen idag. Det finns många anledningar till att använda proteinpulver om du är ute efter att prestera bättre inom någon sport, vare sig du spelar fotboll eller styrketränar på ett gym, som många personer gör idag.

Protein är viktigt att få i sig eftersom det är alla musklers byggstenar. Får man inte i sig tillräckligt med protein så kommer man nämligen ha enorma svårigheter att öka i muskelmassa eller öka sina prestationer på fotbollsplanen, i simbassängen eller på gymmet. Här kommer några bra fördelar med att använda sig av proteinpulver istället för att få i sig protein på naturlig väg.

  1. Smidigt En av de främsta fördelarna med proteinpulver är att det är oerhört enkelt att ta med sig mer eller mindre överallt. Du kan ha det i din väska eller så kan du ha en liten portion av det i din jacka eller din rock. Närhelst du sedan behöver det är det bara att ta fram ett glas med vatten och blanda till en drink.
  2. Billigt Det är också betydligt billigare att få i sig tillräckligt med protein via proteinpulver, än om man istället får i sig det via vanlig mat. Om du till exempel är ute efter att få i dig 30 g protein, så måste du köpa en avsevärd mängd kyckling, vilket kostar en hel del. Och om du är ute efter att få i dig det via vanligt nötkött så kommer det att bli ännu dyrare.
  3. Inget onödigt När du får i dig det mest av ditt dagliga protein via proteinpulver är det också en fördel att du inte får i dig någonting annat än just protein. Om du till exempel får i dig protein via vanlig mat så kommer du också att få i dig onödigt fett.

27 Dec 2013