Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Företgasfotografering för dig som vill jobba med proffs!

Vill du jobba med proffs så ska du välja oss! Varje år åker våra 45 professionella fotografer till skolor och tar över 160 000 porträtt, vi fotograferar för alla typer av företagskort och utför även företagsfotografering på plats hos företaget.

Företagsfoto.se har arbetat med skol- och företagsfotografering i över 60 år och vi har hunnit samla på oss en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi genomför företagsfotografering för företag som kräver en proffsig företagsfotograf med kunskap, erfarenhet och rutin, denna fotograferingsprocess resulterar i en slutprodukt av högsta kvalitet.

Eleganta presentationstavlor av företagets anställda vid éntren eller fotografering för passerkort? Eller behöver ditt företag arkivfotograferingar, personalporträtt och personalfoton för ID-kort? Vi fixar all sorts företagsfotografering till fantastiska priser! Vi på företagsfoto arbetar främst i Mellansverige och Stockholmsområdet men kommer även till ditt företag oavsett var i Sverige som ni befinner er.

Företagsfotografering på enklast sätt

Den ansvarige företagsfotografen planerar hela arbetet och schemalägger därefter fotograferingen efter önskemål, oftast genomförs fotograferingen under en förmiddag, eftermiddag eller heldag. Anställda fotograferas efter bestämd tid, sedan redigeras bilderna innan leverans sker till er, på smidigast sätt.

Priset för företagsfotografering kan variera beroende på hur stort ditt företag är. Vi erbjuder därför paketlösningar och genomför allt från planering till fotografering och sedan färdig produkt. Skulle det behövas så genomför vi även kompletterande fotografering.

Vi är favoritfotografen för många stora myndigheter och företag som behöver konsekventa bilder på sin personal. Vi sköter allt från att ta alla bilder till att göra dem till klara foton, bilder och passerkort, redo att använda från första början.

Tveka inte utan hör av dig redan idag, oavsett så svarar vi på frågor och hjälper dig med det du behöver!

Med vår 60 års långa erfarenhet är vi professionella och har stor vana att handskas med flera fotograferingar varje dag. Hör av er med era önskemål så återkommer vi med en offert snarast!

1 Sep 2013