Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Förgyll livet med roliga bilder

När hösten har gjort sin entré och vintern snart knackar på dörren så kan man behöva lite extra energi. Ett skratt förlänger livet och om man känner att vardagen har blivit för grå så kan man snabbt råda bot på detta med roliga bilder som genast tar en till en bättre sinnestämning.

En bild på en katt med tassen i en smörask kan få den ena personen att skratta, medan en man med för tajta jeans krävs för den andra att dra på munnen. Numera så finns det så många roliga ögonblick att ta del av online. Hittar man en pärla så kan man ju skicka den till sina vänner så att de också får dra på smilbanden.

Var kommer alla bilderna ifrån?

Om du har fått en Power Point presentation med djur och människor som gör konstiga saker så har du säkert skrattat gott. Man blir verkligen överraskad av hur mycket känsla det kan ligga i en enkel bild. Var kommer egentligen alla roliga bilder från?

En del skulle peka mot USA, och visst, landet där allting ska vara så stort är duktiga på att leverera funny pictures som snabbt sprids till världens alla hörn. Det finns dock många bilder som inte alls har något med Amerika att göra. Indien är en av de bästa källor som finns då man vill se knasiga vägskyltar. I denna genre finns det även några svenska bidrag som kan få vem som helst att skratta, någon som vet var Böglarehult ligger?

Djur som gör konstiga saker

Vad är det egentligen med djur som är så roligt? Många av de roliga bilderna som cirkulerar mellan svenska kontor föreställer katter och hundar som beter sig på ett knasigt vis. För att poängen ska komma fram så har någon skrivit något käckt i stil med “nu ska jag rädda världen“ till bilden med katten som försöker ta sig in i datorskärmen eller “jag har sett slutet” till bilden med hunden som förskräckt stirrar in i kameran.

Vi skrattar till, men det blir ju knappast mer än så. Det är kanske därför som djurbilderna har en sådan omsättning. Det kommer ju hela tiden nya knäppa djurcollage.

Egna bilder

Man kan även skapa sina egna funny pictures, och ofta så har man råmaterialet redo utan att ens tänka på det. Har man bara en vanlig dator med någon form av bildprogram så kan man klippa och klistra. Kollegans huvud klipps in på bilden med en dam som föder naturligt i en plastbassäng eller i en romantisk situation med en världsstjärna.

Det finns till och med tjänster på nätet där man kan skapa roliga bilder med hjälp av ansikten som man själv bidrar med. Det här blir bara roligt bland de som man känner men man skrattar för det mesta lite längre än då man ser en bild på en snigel och en katt som har blivit vänner för att de inte gillar en hund i solglasögon.

 

26 Oct 2012