Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Förrådstält till husvagnen eller båten

För den som har en husvagn, båt eller något annat fordon eller värdefull sak som tar upp mycket plats, är det antagligen en bra idé att börja leta efter olika förrådstält. Dessa tält kostar ofta inte mer än ett par tusen kronor, och då får man ett relativt rymligt tält som är stabilt och står emot både regn, snö och hård blåst.

Förrådstälten som erbjuds på sajter som t.ex pmh.se är dessutom säkra och gjorda i slitstarka material som PVC. Många båtägare har ett förrådstält där de ställer in båten under vintern och detta är ofta en bra lösning både för att båten inte ska förstöras av den kalla vintern och för att förhindra att den utsätts för stöld eller skadegörelse.

Förrådstält av mindre storlekar

Det finns också tält i mindre storlekar som är lämpliga för den som helt enkelt inte har tillräcklig boyta i huset. I dessa tält kan man ställa in till exempel gräsklipparen och trädgårdsredskapen, som man ofta bara använder under våren och sommaren.

Förrådstält är ett praktiskt och ganska billigt sätt att skaffa sig lite mer yta på. De går ofta att hämta upp eller få hemlevererade på ganska kort tid, eftersom många företag har de färdiggjorda och redo att skickas ut. Det är dessutom mycket enkelt att sätta upp tälten på tomten.

Tält med olika egenskaper

Om du behöver ett tält med särskilda egenskaper går detta oftast att ordna. Kanske behöver du ett tält med god ventilation, eller vill ha ett tält med dörrar och fönster? Det går att ordna tält med flera olika typer av miljöer, beroende på vad det är du har tänkt dig förvara i det.

Till exempel finns det lagertält som du också kan förvara din bil eller båt i. Ta kontakt med en firma som gör dessa tält och fråga hur de kan hjälpa dig.

12 Aug 2013