Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Försäkra dig om sol på semestern!

Ibland är vi svenskar ganska gnälliga, och mest gnälliga blir vi när det har varit en dålig semester. Här tänker jag på vädret. Eftersom vi bor uppe i Norden är vi så beroende av värme och sol när det väl är sommar. Därav gnället, inte så konstigt när vissa somrar uteblir. Sådana somrar har resebranschen sin all time high. Bra för dem, de ska ju också bära sig.

Investera för dig själv

Men varför lägga ner flera tiotusentals kronor varje sommar och bo på hotell? Även om man kan få bra recensioner på nätet numera, vet man inte att det är ett bra hotell som du tänker dig det, förrän du är på plats. Ingen skrev att rummen mot innergården enbart hade en liten remsa av havsutsikten som reklamen utlovade med "havsutsikt". Ibland har man fått ta en spegel och vinkla den rätt för att se något hav alls från sin balkong på hotellet. Då är det bättre att lägga de pengarna på något mer hållbart, till dig själv. Varför inte köpa ett hus, eller bostad på Mallorca, eller populära Ibiza? Då har du garanterat bra väder under din semester.

Svenska Lavin Estates finns på Mallorca

Här har du Lavin Estates en svensk mäklare på Mallorca och Ibiza, som vet exakt vilket slags boende vi svenskar vill ha. De köper lägenheter och hus och inreder dem efter ditt önskemål. Du kan även köpa hus genom dem och inreda på egen hand, då hjälper de till med hela sitt gedigna kunnande om alla omständigheter som behövs på plats. Många är de kunder som har gjort så och har enbart goda ord om dem som mäklarbyrå. Du kan även köpa en tomt som de förmedlar och bygga ett sprillans nytt hus, om du så önskar. Så varför nöja dig med en halvbra semester, när du garanterat kan få en solig semester med Lavin Estates mäklarbyrå?

21 Sep 2017