Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Försäkringar i det moderna samhället

Försäkringar har funnits länge och de är riktigt bra att ha. Att kunna betala en liten summa varje månad för att få en trygghet som skyddar mot stora ekonomiska smällar är bra och det är skönt att veta att man har någon som backar upp en ekonomiskt när olyckan är framme.

I dagens samhälle är försäkringar mer aktuella än någonsin eftersom vi människor äger allt mer dyrbara saker så som bilar, bostäder, möbler, elektronik etc. Det finns försäkringar för det mesta och det är som sagt skönt att veta att man är skyddad mot oväntade händelser. Förutom försäkringar som skyddar din materiella egendom så finns det även försäkringar som hjälper dig om du själv råkar ut för en olycka eller sjukdom, hamnar i rättstvist eller liknande.

I en digital värld känns det ganska logiskt att det här med försäkringar så som mycket annat mer och mer har digitaliserats och hamnat på Internet. Idag har alla stora försäkringsbolag sina egna webbsidor där de har information om alla sina försäkringar men dessutom även möjligheter att anmäla skada eller be om hjälp.

Du behöver inte gå till ett försäkringskontor eller ringa och prata med en rådgivare längre utan kan ta mycket mer eget ansvar. Det har många fördelar, t.ex att hanteringen av ärenden går snabbare, det är enklare och smidigare att komma i kontakt med försäkringsbolagen, du har mer makt när du väljer försäkringsbolag och kan hitta billigare försäkringar.

Tack vare Internet och större konkurrens och även det faktum att vi människor har blivit mer kritiska och själva letar efter priser och information kan vi ta det hela till en ny nivå där det inte längre är försäkringsbolagen som är herrar på täppan. Det är istället vi konsumenter / kunder som har makten genom att vara pålästa, kritiska, aktiva och flexibla. Vi inte bara nöjer oss med första bästa försäkring från det vanligaste försäkringsbolaget utan letar efter bättre och billigare försäkringar och modernare och bättre service och skadereglering.

Du kan enkelt leta och jämföra försäkringar online, vilket gör att du kan spara pengar på dina försäkringar och det är en ganska stor kostnad. Det är dock inte bara försäkringar som sett denna förändring utan det är likadant när det gäller elavtal, mobilabonnemang, lån och många andra saker.

Med nya vägar för kommunikation och att vi konsumenter är mer medvetna och aktiva skapas en helt ny nivå av konkurrens som gynnar oss en hel del.

28 Dec 2013