Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Försäljning och sökmotoroptimering

Idag kretsar mitt liv kring sökmotoroptimering och försäljning av denna tjänst!

Jag började för några år sedan att jobba som säljare på ett företag som sålde införanden i en internetkatalog. Företaget som jag precis hade fått jobb på hade en väldigt hög personalomsättning och det var inte ovanligt att runt 30-40 nya personer både började och slutade varje månad.

Vi nya säljare togs in i grupper om 5-15 personer åt gången och vi fick tre dagars säljutbildning och blev visade hur vi skulle administrera säljsystemen. Vi fick veta att det inte fanns något som hette nej och vi skulle gå på och göra vad som helst för att få in en order.

Företaget hade en rätt extrem kultur med hårda chefer som sparkade folk efter behag och dagsform. Folk som inte lyckades sälja under dagen kunde tvingas att jobba över tills deras dagsbudget var klar. Tempot var stenhårt och telefonerna skulle gå varma hela tiden.

Trots det dåliga arbetsklimatet så fattade jag direkt att försäljning var min grej och jag blev snabbt kontorets och företages bästa säljare. Jag hade dock väldigt svårt med den oetiska försäljning som bedrevs och hade ibland faktiskt svårt att sova på grund av detta.

Som tur var så uppmärksammades jag av andra bolag som sökte säljare och jag blev erbjuden jobb på ett företag som arbetade med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring. Jag kände direkt att detta var helt rätt tjänst för mig att sälja och jag började även utveckla ett stort intresse för sökmotoroptimering och vad det är som får en hemsida att ranka bra på Google.

Passionen för SEO har bara vuxit med åren och så även min kärlek till försäljning. Blev efter en tid erbjuden jobb från ytterligare ett SEO-Bolag där jag nu idag jobbar som försäljningschef.

Jag hoppas och tror att jag kommer få verka i SEO branschen i många år till och utveckla både mina kunskaper inom sökmotoroptimering och försäljning. Och som ni säkert förstår, om ni läser min artikel, så är länkar något som jag tycker väldigt mycket om och möjligheten finns att jag får ångra den exakta ankartexten men jag tar chansen och kör hårt !

11 May 2013