Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Förslag på en rolig och annorlunda dejt

Har du fastnat i gamla gängor och behöver något annorlunda för att vakna till ? Att träffa lite nytt folk och att dejta är intressant men du saknar kanske spänningen för dejterna börjar bli lite tråkiga ? En vanlig dejt är alltid spännande från första början men det börjar bli lite för mycket av samma sak och du blir lite ledsen att ingen vill överraska dig på ett positivt och nytänkande sätt ?

Det är just därför som jag vill ge förslag på en annorlunda dejt, nämligen att kombinera en aktivitet samtidigt som man träffar någon ny. Varför inte spela golf samtidigt som man träffar sin stora kärlek ? Du kanske aldrig har spelat golf men det gör ju saken ännu bättre. Du kombinerar tre saker som att lära dig spela golf, dejta och även lite motion så du får en bättre kropp.

När man spelar golf med någon för första gången så säger det ganska mycket om hur den personen är och hur han eller hon fungerar. Du ser ganska fort vad personen går för när det gäller samarbetsförmåga, dålig förlorare, hjälpsam, rolig och kondition. Dejten blir mer avslappnad när man kan ha något konkret att tänka på än själva dejten.

Men vart ska man vända sig för att smidigast och snabbast hitta golfspelare att dejta. För att det ska vara möjligt behöver man en stor databas över singlar som även spelar golf. Jag rekommenderar starkt följande golf dejting sajt. En stor och aktiv community med golfspelare som alla letar efter en dejt. Du kan kostnadsfritt leta bland singlarna när du registrerat dig som medlem.

Man blir förvånad över hur lätt det idag är att styra upp en spännande dejt. Det går bara på några få knapptryckningar att hitta vänner för livet. Idag är den moderna tekniken oerhört kraftfull om man bara använder den på rätt sätt.

Används den nya tekniken på rätt sätt kan man få ett aktivt och spännande liv för det finns inte tid för att vara ensam och ha tråkigt enligt mig.

4 Jan 2013