Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fotobok eller Fotoalbum?

Vi bevarar ofta våra speciella tillfällen samt viktiga händelser genom att skapa fotoalbum. Ett fotoalbum är ett album där du kan ordna dina foton i kronologisk ordning eller efter ditt eget val. Men har du någonsin tänkt på att skapa en fotobok?

Oftast är svaret "nej", eftersom vi är så vana vid traditionella fotoalbum och vi är inte nödvändigtvis medvetna om hur online-tekniken har konvergerat att göra fotoböcker till en verklighet. Vi använder nya och senaste typer av online-album, men sällan används fotobok konceptet. Fotoböcker är en av de mest kreativa koncepten för att dela foton och bevara dem.

Det finns flera skäl till varför fotoböcker är bättre än fotoalbum:

  1. Personlig och anpassad design - Fotoböcker ger ett utrymme för kreativitet och ger dig möjlighet att själv designa din fotobok. Du har full kontroll över storlek, form, färg och placering av bilder. Du har friheten att använda en helsida för ett foto eller lägga 100 bilder på en sida om du så önskar.
  2. Professionellt skrivande - Bilderna skrivs ut direkt på sidan i stället för fotopapper som för i traditionella album, vilket eliminerar problem med fingeravtryck, och ytterligare behövs inget att skydda fotona från blekning.
  3. Lätt att bära och smal - Normala fotoalbum är tunga att bära och relativt tjocka, men fotoböcker är lätta att bära, tunna och smala, eftersom de är tryckta på papper.
  4. Blanda bilder – I fotoböcker kan du sammanslå bilder eller lägga dem över varandra, du kan klippa ut, kopiera och klistra in element, ändra på färgkombinationer, skriva texter osv. Som du märker kan du verkligen använda din kreativitet med fotoböcker av ifolor.se i samband som bilderna bevaras.
  5. Kostnadseffektivt - fotoböcker är kostnadseffektiva i jämförelse med traditionella högkvalitets fotoalbum. Du kan använda vilken som helst design utan att skada dina bilder. Du kan få en högkvalitets fotobok gjort snabbt, enkelt och ekonomiskt.
  6. Presentera den i din stil - du har full kontroll över fotoboken som skapas och du kan utforma den samt presentera den på ditt eget unika sätt.
  7. En rolig aktivitet – att designa och planera en fotobok är en rolig och glädjefylld aktivitet. Prova det en gång så kommer du att inse hur roligt det är högst troligt att du kommer att göra det i framtiden på nytt.

Ta ut dina gamla foton och digitala bilder som ligger gömda på din hårddisk och förvandla dem till en vacker fotobok du kan dela med din familj och vänner.

8 Aug 2013