Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fotograf - Amatör eller proffs?

Att fotografera är jättekul, dock är jag ingen expert på det utan en glad amatörfotograf. Jag älskar att fotografera naturen och allt som den innehåller. Vi har som bekant fyra årstider i Sverige och varje årstid har sin charm. Att hitta något att fotografera är väldigt lätt oavsett vilken tid på året det är.

Jag har fotograferat i alla år men det är först nu jag har möjlighet att dela med mej av de bilder jag tagit, internet är fantastiskt och möjligheterna är många och just att jag kan dela med mig är fantastiskt kul och ännu roligare när man får kommentarer från de som besökt min fotoblogg.

Vad ska man då ha för kamera? Det beror helt och hållet på vad man själv har för krav och kunskap. Jag tar de flesta bilder med min mobil som har en kamera på 8 megapixlar. Om jag själv får säga det så blir det jättefina bilder med helt okej kvalitet men nu är jag en amatörfotograf och alltså ingen expert på något sätt.

Mobilen har jag med mej för det mesta och kan fånga bilder som tilltalar mej och fotografera direkt. Min vanliga kamera, en digitalkamera av enklare slaget ligger mest hemma och samlar damm och därför blir det flest bilder med hjälp av min mobiltelefon.

Dagens mobiler är avancerade och har mycket bra kameror vilket är jättebra så man kan ha med sig kameran överallt. Kameror överhuvudtaget har aldrig intresserat mig, det ska vara enkelt att fotografera och därför har jag alltid haft enkla kameror, så jag tror inte att jag kommer att skaffa mig en avancerad kamera, men man vet aldrig vad som händer i framtiden, jag är inte sämre än att jag kan ändra mig.

På min fotoblogg lägger jag ut mina foto och alla bilderna du finner där är helt oredigerade, dock beskär jag vissa bilder men i övrigt redigerar jag aldrig.

Något som jag har sett, när jag bläddrar genom de foto jag har tagit är att jag har många bilder på solnedgångar, det är så fantastiskt vackert och ingen bild är den andra lik. Bilder på ting och människor är sällan jag tar om det inte är något alldeles speciellt.

5 Jul 2012