Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fototapeter för barn

Är du på jakt efter fototapeter till barn? Har du ett barnrum att inreda, eller kanske flera? Vill du skapa en unik miljö, anpassad efter ditt unika barn? Då är fototapeter, motivtapeter och tapeter särskilt framtagna för barn en utmärkt idé.

Idag finns det ett gränslöst utbud av tapeter, fototapeter och andra inredningsdetaljer som gör varje barnrum alldeles magiskt. Barn har rätt att leva och vistas i en stimulerande miljö, där kreativiteten och det unika barnets intressen får utrymme att stimuleras. Rätt tapet kan göra massor för att bidra till en sådan miljö.

Fototapeter

På tapetstore.se hittar du inte bara vilka tapeter för barn som helst, utan ett enormt sortiment av fototapeter. Man kan välja att göra en fondvägg av en väl vald fototapet, eller så kan man skapa en helt ny miljö i rummet med hjälp av spännande fototapeter - ett universum, en djungel, eller en undervattensvärld, för att nämna några.

Man kan också välja att göra en fototapet av ett eget motiv. Man har kanske en fantastisk bild hemma som man vill göra något speciellt av - varför inte en hel tapet? Ett barn tycker det är väldigt kul att ha hunden tapetserad på väggen, eller varför inte sitt egna ansikte? Självkänslan kan bara ökas efter ett sådant tilltag!

Fototapeter för stora som små

På Tapetstore finns fototapeter för alla åldrar och smaker, och hittar man inte något som känns tillräckligt tilltalande i det stora sortiment som redan finns på sajten, så kan man ladda upp en egen bild och förvandla till tapet.

Med rätt fototapet kan man skapa precis vilken känsla man än vill hemma. Man kan använda tapeter för att skapa en illusion av naturmaterial, eller så kan man tapetsera silhuetten av sin favoritstad som en font i vardagsrummet. Bara fantasin sätter gränderna! Fototapeter är definitivt inte bara något för barn, vi vuxna kan njuta precis lika mycket av att våra addera lite originalitet i våra hem.

31 Mar 2015