Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Funderar du på att köpa kontorsmöbler?

Kontorsmöbler är en vanlig syn på kontor. Dock finns det en del saker att tänka på när det är dags att köpa in kontorsmöbler eller när du ska byta ut de gamla. Om du har anställda som ska använda dessa kontorsmöbler, då är det bra att låta dem vara med och ha en åsikt. Fundera över vad det ska vara för funktioner på de möbler du ska placera på kontoret. En del vill att de ska se bra ut, men det är bra om de även är bekväma att använda och ergonomiska. Om vi tänker en kontorsstol till exempel, så är det bra om den har hjul, justerbara armstöd och att det går att höja och sänka den. Tänk inte alltför mycket på kostnader, det är viktig att satsa på bra kontorsmöbler, som håller! En till sak du ska fundera över, är hur du placerar dina kontorsmöbler. Addera gärna även andra saker till kontoret, som växter, färger och andra trevliga saker.

Alla kontor behöver bra skrivbord

På ett kontor brukar varje anställd ha sin egen arbetsplats. Därför bör de alla ha varsitt bra skrivbord. Detta skrivbord bör vara anpassat för den person som sitter vid det. Det är inte fel att satsa på ett skrivbord som går att höja och sänka. Det gör att man kan sitta eller stå och jobba. Det är mer ergonomiskt på det sättet. Även här bör de anställda vara med och få säga sitt, hur de vill att deras skrivbord ska se ut och fungera.

6 Oct 2016