Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Funktionskläder och ullunderställ för ditt barn

Har du ett barn så är det faktiskt på tiden redan nu i september att börja tänka på att köpa vinterkläder och vinterskor till ditt barn.

Funktionskläder överlag måste man vara snabb med efter sommaren då flera av storlekarna ofta tar slut ganska snabbt i butikerna redan i början av säsongen. Detta gäller självklart också för barnkläder som ofta inte brukar köpas in i så stora upplagor som kläder för vuxna.

Jag brukar vara ute i god tid när jag ska handla mina kläder till mig själv och mina barn. Själv tyckte jag att jag var ute i riktigt god tid förra året när jag gick ut för att köpa funktionskläder och ullunderställ till mina barn redan tidigt i oktober.

Men där hade jag fel, jag var sent ute. Jag fick tag på ett ullunderställ, men en bra overall till min son var helt omöjligt! Jag vill gärna köpa nya fräscha kläder till mina barn. Åtminstone till min äldste, så kan min yngre son få ärva av honom. Jag känner inte att båda mina sönerna ska få ärva från någon annan, måste finnas nya kläder någonstans i kedjan. Själv har jag inget problem med secondhand, men vi vuxna är lite mer rädda om våra kläder också.

Ullunderställ barn är varma och gosiga underställ i fina färger. Du behöver dessa under en kall vinterdag. Om den här sommaren varit så här dålig så blir jag inte alls förvånad om vintern blir riktigt hemsk den med.

Utan ett vettigt underställ kommer ditt barn bli blöt och kall. Man kan säga vad man vill om vilken sorts kvalité på understället man ska ha. Vissa tycker fleece är bra. Själv anser jag att det endast finns ullunderställ om man ska hålla sig varm på riktigt. Ullunderställ är det optimala av funktionskläder och är det som håller värmen bäst samt att det på samma gång håller dig torr.

Jag hade ullunderställ när jag var barn och det ska mina barn ha dem också. Så är det bara.

17 Aug 2012