Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Gå ner i vikt

Behöver du tappa några kilon?

Det är inte många som är nöjda med sin vikt. Många personer vill bli smalare, men många vill även lägga på sig några kilon. Helst då muskler förstås. Jag har själv pendlat i vikt hela mitt vuxna liv. Från normal vikt till lätt övervikt. Det är en kamp för oss som lägger på oss så lätt. Jag har nu stabiliserat min vikt genom att äta bättre samt ta promenader varje dag. Ja, du läste rätt. Varje dag reser jag mig ur soffan och tar en snabb men härlig promenad. Detta har gjort att jag tappat i vikt och gått ner några kilon.

Det är inte raketforskning att gå ner i vikt. Många personer krånglar till det enligt mig. Se till att äta normalt och ät nyttigare mat, samt promenera en halvtimme varje dag. Det är det enda jag har gjort och det har verkligen hjälpt mig att tappa i vikt. Du kan ju även ta cykeln förstås. Cykla är mjukare för knän och leder sägs det, så det är ju ett bra alternativ för dig som har problem med knän och andra kroppsdelar.

Att äta nyttigt behöver absolut inte vara tråkigt. Tvärtom! Det finns massor av bra och god mat att äta om du skall gå ner i vikt. Nyttiga recept hittar du enkelt på nätet. Köp inga böcker, brukar jag säga. Alla recept finns redan på webben. Undvik glass, godis och chips, så har du en bra start på din viktnedgång. Ät inte heller efter klockan 6 på kvällen.

Promenaden skall du helst göra tidigt på morgonen, men går inte det, så gå när helst du hinner. Jag tog tidigare två stycken promenader per dag, vilket gjorde susen för vikten. Numera har jag barn och då kan jag inte ta mig all den tiden, så numera blir det en promenad per dag.

Se nu till att komma igång med ditt nya friskare och lättare liv!

17 Oct 2012