Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Gå upp i vikt och öka i muskelmassa

Vill du gå upp i vikt och samtidigt öka i muskelmassa? Det är inte så svårt egentligen, kolla bara på hur många överviktiga det finns i samhället idag. Vill man bara gå upp i vikt så är det bara att anamma samma "diet" som de flesta överviktiga kör på. Det vill säga, mycket snabbmat, snacks och andra onyttigheter.

Det funkar om man bara vill gå upp i vikt men om man samtidigt vill lägga på sig muskler så gäller det att även få i sig proteiner. För att få i dig mycket proteiner så bör du äta kött, ägg, mejeriprodukter, fet fisk och nötter. Ett tips som jag personligen använder när jag vill bulka (lägga på mig vikt) är att dricka stora mängder rödmjölk. Vi snackar en liter om dagen, det ger 600 kcal extra per dag vilket är välbehövligt då det dagliga energibehov för de flesta ligger på 2000 kcal/dag.

Andra tips om man vill gå upp i vikt är att använda mycket fett i matlagningen, undvik lättprodukter och se till att du äter mycket när du väl äter något. Det krävs även att du tränar samtidigt om du inte bara vill bli fet och få en kulmage.

Om du har tänkt att börja gymma och inte har så mycket erfarenhet så börja gärna med ett helkroppsschema för att bygga upp en bra grundstyrka. Ett bra helkroppsschema består oftast av några få basövningar som anstränger många muskelgrupper samtidigt. Tack vare det så kan du träna samma muskelgrupper flera gånger i veckan utan att behöva vara på gymmet varje dag. Genom att träna samma muskelgrupper flera gånger per vecka så kommer du att bygga upp musklerna på ett snabbare sätt.

Drick gärna gainers efter träningen för att maximera återhämtningen och bygga upp muskler på bästa sätt. Gainer är en blandning av kolhydrater och proteiner i pulverform som man sedan blandar med vatten eller mjölk. Det är ett kosttillskott och finns på de flesta ställena i dagens läge.

13 Mar 2013