Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Goda råd om blommor till bröllop

Det är mycket man ska tänka på när det gäller bröllop. Inte minst vilka blommor ni ska ha. Många tänker bara på brudbuketten men även blomdekorationer och arrangemang är viktigt för att skapa den rätta stämningen och touchen på ert bröllop.

Det finns olika sätt att använda blommor vid ett bröllop. Tänk kreativt och våga vara personlig när du väljer vilka blommor ni vill ha.  

Nedan finner du våra blomstertips till bröllop.

1. Brudbuketten är självklar. Gör den personlig med färg och form. Om du är osäker så fråga en florist. Blommorna i buketten kan symbolisera er kärlek. Tänk på om du vill ha mycket fokus på din bukett eller om du vill ha mer fokus på annat. En för stor bukett med starka färger drar många blickar till sig.

2. Konfettiblad. Ris i all ära men varför inte gå ut i ett hav av blomblad istället? Väldigt vackert och det gör sig samtidigt mycket bra på bilder! Tänk på att inte använda blomblad som kan färga av sig på era kläder.

3. Blommor i håret. Romantiskt och klassiskt, matcha med blommorna i din bröllopsbukett och dina andra dekorationer.

4. Blommor till honom. Låt brudgummen ha en likadan blomma som finns i din bukett eller låt honom få en egen. Skapar helhet och är en fin detalj.

5. Kyrkdekorationer. Vill ni göra lokalen eller kyrkan lite mer festlig till ert bröllop kan ni pynta med blommor. Många väljer att lägga eller sätta blommor vid t.ex kyrkobänkarna och framme vid altaret.

6. Festdekorationer. Nästan lika viktiga som blommorna i din bröllopsbukett är blommorna som ni har som dekoration till er fest. Här kan du verkligen vara kreativ och personlig. Färg och tema följer även blommorna och ni kan t.ex välja säsongens blommor eller klassiska orkidéer eller rosor.

7. Tärnbuketter. Buketter till brudnäbbarna kan matcha din egen brudbukett eller varför inte ge alla en individuell?

Är det så att du vill uppvakta någon som har gift sig i hemlighet, eller om du av någon anledning inte kunde närvara så är ju ett förträffligt alternativ att skicka blommor till de lyckliga!

8 Mar 2012