Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Golfklubb med distansmedlemskap

Min stora passion är och kommer nog alltid att vara golf. Jag har älskat det sedan jag var bara en liten grabb och nu har man äntligen kommit upp i åldern för att det ska bli riktigt kul. Man har körkort osv. Allting blir mycket enklare när man har körkort och vilken frihet det är att bara ta bilen och lira golf med kompisarna varje helg under sommaren.

Det är lycka för mig. Mitt problem just nu är att jag inte kan vara medlem i en golfklubb.

Anledningen är att jag reser runt om i Sverige väldigt mycket så det skulle bli tråkigt att inte kunna spela om man ändå ska betala för det. Vi i kompisgänget gillar dock att åka runt och lira så därför har vi alla skaffat distansmedlemskap på några av våra favorit golfklubbar.

En klockren lösning enligt mig själv. Du får variationen av flera klubbar men känner samtidigt en tillhörighet till dem du har ett distansmedlemskap hos.

Golf är verkligen speciellt, det ska jag säga er. Det handlar så mycket om vilken golfklubb man är medlem i och hur fin den är. Det är ofta pretentiöst och onödigt dyrt. Därför tycker jag att våran tanke är så klockren. Vi gör det här för att vi älskar golf. Inte för att vara medlemmar i den finaste klubben och sen inte kunna spela för fem öre.

Det viktiga för mig är att saker och ting fungerar när jag ska spela golf, att det är en sport och inte raketforskning. I Sverige är vi tyvärr mästare på att försvåra för oss och i den här sporten i synnerhet. Det är så mycket reglering, svårigheter och folk som är rent utsagt jobbiga.

I t.ex USA är golf en sport, du behöver inget "körkort" för att spela. Bara den saken säger en hel del om Sveriges syn på golf.

6 Mar 2013