Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Gör julshoppingen lättare med rätt taktik!

Många känner nog igen sig när jag säger att jul är en av de mest stressade tiderna på året. Pressen hänger i luften för att hitta de bästa julklapparna, men tiden räcker inte till. Julskinkan och julgranen måste hittas och du ser bara pengarna flyga iväg. Hur gör man då sin julshopping ekonomisk och lyckad? Här kommer tipsen!

1. Det första rådet jag kan ge dig, som också är grunden till allt vad julshopping heter, är planering! Gör en säker plan som du följer stenhårt. Den ska innehålla en budget på hur mycket pengar du kan och vill lägga på julklappar, samt innehålla andra utgifter som kommer till. Det är lätt att glömma att det är inte bara presenter som gör plånboken mindre utan även saker som julpynt, julmat, kläder osv. Skriv en lista på julklappar du ska köpa och håll dig till den, på så sätt slipper du falla för andra erbjudanden.

2. Om du köper julklapparna tillsammans med någon eller med hela hushållet, säkerställ vem som står för utgifterna och hur ni delar upp shopping och betalning. Det är viktigt att ha en bra balans i hushållsekonomin för att få en lugn och trivsam shoppingmiljö.

3. Tänk inte bara nya saker, tänkt vintage! Många av dagens ungdomar är mycket intresserade av miljö och hållbarhet och skulle därför uppskatta julklappar som inte bara gläder mottagaren utan även omvärlden. Om man inte vill ha vintage kläder så är smycken på second hand knappt skiljbart i utseendet från dagens mode och är därför en jättebra och ekonomisk julklapp. Second hand är modernt och unikt, underskatta inte dåtiden!

4. Är du osäker på vad personen i fråga önskar sig kan du köpa ett presentkort! Det finns massor av olika sorter att välja bland, allt från ett presentkort på Mcdonalds till Dressman, från biobesök till biltvätt. Ta reda på vad personen är intresserad av eller vilken affär han eller hon ofta handlar i.

Det är dessutom ett ekonomiskt alternativ då denna julklapp ger personen möjligheten att handla på julrean! Man kan köpa fler saker för samma pengar och dessutom handla de dyrare klapparna på önskelistan som kanske hamnat på rean, såsom märkeskläder eller elektronik.

5. Se till att ha kontroll över din ekonomi och betala dina räkningar även under denna månaden.

6. Om du tycker det är svårt att hitta tid till julshopping eller inte trivs i stora köpcentrum kan du handla dina julklappar online! Det är ett snabbt och enkelt sätt att göra sin shopping på och det är dessutom roligt! Att sitta och ta sitt eftermiddags kaffe och samtidigt göra sysslor är ett effektivt och trevligt sätt att förena nytta med nöje.

 

27 Sep 2012