Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Gratis dejting

De allra flesta dejtingsajter erbjuder gratis registrering men det betyder inte alltid att det är gratis dejting. Nej, vill man kommunicera med andra på sajten måste man betala för ett medlemskap. Men det finns undantag där det är 100% gratis dejting.

En av de populäraste och mest välfungerande dejtingsajterna helt utan medlemsavgift är Happypanke. Här får du alla basfunktioner som man behöver för att söka och matcha dig med andra singlar. Andra bra dejtingsajter med gratis dejting hittar du hos DateGate.

Det finns nackdelar med gratis dejting

Även om gratis är gott så ska man vara medveten om nackdelarna. Allt som glimmar är inte guld. I och med att inte kostar något så får man räkna med att även de som inte är så seriösa i sin dejting blir medlemmar.

Många registrerar sig av ren nyfikenhet. På en betalsajt är det väldigt sällan någon som betalat om man inte verkligen är ute efter att träffa någon och kanske möta den stora kärleken. Eftersom dejtingsajten inte får in några pengar på medlemskapen så måste de ofta tapetsera sajten med blinkande annonser som tävlar om ens uppmärksamhet. Om det är störande är högst individuellt.

Avsaknaden av support kan vara ett problem. Vem ska man vända sig till med sina problem och frågor? Om en funktion inte fungerar kanske man kan leva med det men när det handlar om trakasserier är det allvarligare. Supporten brukar fungera när sajten är ny men med tiden blir de flesta sajtägare allt mer ointresserade av att hjälpa till.

Ofta är antalet medlemmar lägre på dejtingsajter med gratis dejting. Sajterna har inte samma ekonomiska resurser att marknadsföra sig utan förlitar sig på mun till mun marknadsföring. Speciellt nya dejtingsajter brukar självdö när medlemmarna uteblir.

Men är det gratis kanske man inte ska ställa för höga krav. Utan bara njuta av det så länge det varar.

15 Sep 2012