Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Guld glimmar

Har du guld hemma som du vill sälja?

Det är många personer som har guld eller silver hemma som bara ligger och skräpar. Detta är synd. Du kan få pengar för dina smycken, tandguldet eller ringarna. Inga konstigheter! Vi har ju tidigare sålt guldet till vår guldsmedsbutik hemma på bygden, men numera kan du ju sälja eller köpa guld via webben. Vanligast är det ju att man säljer av sina gamla oanvända smycken till ett bra pris till någon av de gulduppköparna som idag finns på nätet. Det går snabbt. Det är enkelt och man får bra betalt för numera står guldet väldigt högt i pris.

Har du guld hemma, så se till att få det värderat, så du vet vad du kan tjäna på ditt guld. Jag har sålt av några gamla guldringar och ett halsband och fick bra betalt för det. Mer än vad jag trodde att jag skulle få betalt. Underbart!

Har du själv sålt något guld? Eller silver kanske?

Guld är ju en ädlare metall, så du får bättre betalt för det än för ditt silver. Har du dåligt med pengar just nu, är arbetslös eller har problem med pengar, då är det ett bra alternativ att sälja av saker hemma, speciellt guld om du har det för du får såpass bra betalt just nu.

Vi har annars sålt saker på Blocket och Tradera och det har även det gett ett extra tillskott till kassan, när vi haft kort om pengar. Skall du ägna dig åt att tjäna pengar på nätet är det bra om du använder dig av Payson som betalmetod och du kan läsa mer om det genom att klicka på länken.

Skall du enkelt dra hem lite pengar och har guld hemma, se då till att du säljer det och får lite mer pengar i kassan.

17 Oct 2012