Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Handla barnkläder på det enkla sättet

Har du tröttnat på att släpa med ungarna i klädaffärer och höra deras tjat om att gå och köpa glass samtidigt som de vägrar prova några kläder? Efter att ha slösat en hel lördag, då du ärligt talat kunnat göra något mycket roligare, och knappt fått något uträttat så känns det ofta ganska meningslöst.

Att handla barnkläder kan vara kul men det kan också vara svårt och jobbigt. Barnen uppskattar tyvärr inte alltid vad man försöker göra för dem och de inser inte alltid vikten av att ha fina kläder som sitter bra. Har du också problem med att få med barnen ut och handla kläder finns det dock alternativ som är värda att titta närmare på.

Om jag säger att du istället för att tvingas ge dig ut på stan faktiskt kan få butikerna hem till dig, låter inte det lite lockande?

Varför ska man prova att handla barnkläder på nätet?

Först och främst är det riktigt smidigt. Du kan faktiskt shoppa barnkläder i ditt eget hem utan några större bekymmer. Du använder bara din egen dator och sedan kan du enkelt handla barnkläder på nätet.

Du behöver inte ens lämna din soffa (eller säng) för att handla snygga och prisvärda barnkläder och det är betydligt enklare att be barnen kolla på en bild på datorn än att tvinga med dem till en klädbutik eller att gå och köpa något, ta hem det på öppet köp, fråga dem vad de tycker och eventuellt tvingas åka tillbaka med det igen.

Det finns ett betydligt större utbud av barnkläder online än det finns i de fysiska butikerna i din stad (även om du skulle råka bo t.ex i Stockholm). Det finns riktigt många butiker som antingen säljer endast barnkläder - och babykläder också för den delen - eller som har en avdelning för barnkläder. Med ett större utbud har du mer att välja på och har större chans att hitta rätt kläder som både du och barnet gillar.

Ännu ett bra skäl till att testa att handla barnkläder på Internet är priset. Ofta är det billigare att handla på nätet än i vanliga butiker. Det gäller inte alltid men många gånger kan man faktiskt fynda. Det finns givetvis märkeskläder för barn men det finns även billiga alternativ och det finns outlets där man kan köpa dyra märken till rabatterade priser.

Att tänka på när man handlar online

Det man ska tänka på i första hand är givetvis att man inte kan prova ett plagg innan man köper det. Man måste beställa det och få hem det innan man kan prova. Det är då viktigt att man har bra koll på barnets mått så att man köper rätt storlek. Det finns ofta bra storlekstabeller som visar vilken storlek man ska satsa på. Ifall du har haft ett visst märke till ditt barn tidigare är det inte fel att köra på samma märke igen då du vet hur passformen är.

Det går även bra att skicka tillbaka plagg som inte passar eller var lika snygga på som de var på bilden. En del butiker på nätet erbjuder gratis returer och andra tar en avgift. Handla hos de butiker som har gratis returer ifall du vill slippa onödiga kostnader.

5 Mar 2014