Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Handla dina väskor online

Gillar du Frankrike? Det finns mycket gott som kommer från detta land. Vin och många märkesvaror inom skönhets och mode industrin kommer från Frankrike. Har du varit i Paris har du säkert besökt Eiffeltornet och Louvren. Kanske har du besökt någon restaurang och druckit något gott vin till maten. Något du kanske inte visste är att varumärket David Jones som främst tillverkar väskor och plånböcker är från Frankrike.

David Jones startades år 1987 och de strävar efter att ge sina kunder de bästa produkterna. De material som främst används vid tillverkningen är läder, textilier och plaster. Idag distribueras David Jones produkter över hela världen. David Jones är idag både ett erkänt och hyllat varumärke över hela världen.

En e-handel som säljer David Jones väskor är Bagson.se som för några månader sedan lanserade sin nätbutik. Bagson säljer väskor online från flera olika tillverkare.

Bland annat säljer Bagson väskor från varumärken som Puccini, The Monte och David Jones. Väskorna finns i flera olika färger och mönster. Här hittar du väskor för både män och kvinnor och skolväskor till barnen från bland annat Pippi Långstrump och Snobben. Ta en titt på väskorna från märket David Jones som finns på Bagson.

Visst är det härligt att handla online? Jag tycker faktiskt det är ett av det bekvämaste sätten att shoppa på. Snabba leveranser och bekväma betalsätt tycker jag gör det till det självklara valet. Speciellt sommartid då man gärna ligger på stranden eller solar med en skön bok i hammocken.

Jag spenderar hellre tid i affärer och gallerior på hösten och vintern när vädret är lite sämre. Det är såklart en smaksak men jag föredrar i alla fall att handla online en sommarkväll. Men sommaren är kanske inte den period av året då man ska sitta framför datorn hela dagarna. Så nu ska jag ut och grilla lite och ta ett kvällsdop innan hösten är här.

 

19 Jul 2012