Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hantering av lön

Med Bluegarden samlar du enkelt ihop all lönehantering i molnet. Du loggar in på vilken dator du vill och sköter din lönehantering när du vill och var du vill. Med några enkla knapptryck har du kopplat ihop lönesystemet med internetbanken och företagets ekonomisystem.

Lika enkelt rapporterar du till Statistiska centralbyrån, Skatteverket och pensionsbolag. Bluegardens lönehantering frigör tid för dig som är småföretagare och det krävs inga förkunskaper för att komma igång.

Kostnadseffektivt och funktionellt

Eftersom Bluegardens lönehantering ligger i molnet sköts alla tekniska frågor av Bluegardens egna specialister. Du behöver därmed inte tänka på backup och versionsuppdatering. Allt sådant sköts helt automatiskt.

Bluegardens system för lönehantering är uppbyggt av små moduler. Modulerna är små program som kan läggas till ditt lönesystem för att anpassa det helt efter dina behov. Modulerna är skalbara. Detta innebär att man kan utöka och förändra funktionaliteten efter de behov som uppstår.

Tryggt och tillgängligt

Med 30 års erfarenhet i ryggen har Bluegarden utvecklat system för effektiv och säker lönehantering. Lagar och regler uppdateras ständigt och det är lätt att göra onödiga misstag. Tack vare Bluegardens molntjänst har du automatiskt tillgång till de regler som gäller direktsystemet.

Bluegarden använder en prismodell som innebär att du bara betalar för det du använder. Du betalar helt enkelt 49 kronor per månad för varje anställd du betalar lön till. Är ditt företag säsongsbetonat betalar du bara de månader du själv har utbetalningar.

Bluegarden har funnits i över 30 år. Erfarenheten har visat att kunder vill ha ett lönesystem där allt finns integrerat utan att det blir svårt att använda. Idag finns ett sådant system tillgängligt och det är väldigt prisvärt. Skulle något mot all förmodan krångla så är supporten bara ett telefonsamtal bort.

Hur hanterar du din lön? Flertal hanterar den själv eller använder sig utav outsourcing. Men det vi främst kan rekommendera är såklart Bluegarden.

21 Mar 2013