Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hemförsäljning av barnkläder - Den nya heta trenden

Nämner man uttryck som hemförsäljning, homeparty, hemmaparty eller direkthandel, så tänker många på det traditionella som t.ex försäljning av plastprodukter, smink, eller någon form av hälsoprodukter. Detta har funnits under flera årtionden som ett alternativ till traditionell handel. Och ofta är det just tidigare nämnda typer av produkter som sålts på detta sätt.

Idag är branschen betydligt mer mogen och du kan sälja eller köpa i stort sett vad som helst via direkthandel, ofta i form av ett homeparty som det ofta kallas. Ett homeparty, eller hemmaparty på svenska, är det allra vanligaste formen av hemförsäljning. Direkthandel är den korrekta benämningen på detta sätt att sälja varor. I Sverige finns något som kallas Direkthandelns Föreningen som fungerar som en branschorganisation för de företag som på lagligt sätt arbetar med just direkthandel. Det är alltså helt och hållet lagligt att arbeta på detta sätt.

Hur fungerar hemförsäljning i praktiken?

Som regel väljer en privatperson, t.ex. du själv att bli värd/värdinna för ett homeparty, då du bjuder in vänner, bekanta, grannar eller kollegor till en kväll under trevliga umgängesformer, med lite fika. Under denna kväll kommer en representant från det företag du valt att närvara, och presentera företagets produkter för alla gäster. Det ger en personlig kontakt och service, direkt med den som säljer varorna. Man får ofta prova på lite produkter, eller klämma lite på dom, och sen kan man beställa eller köpa det man är intresserad av. Den som är värd/värdinna, får alltid rabatt, eller bonusprodukter av något slag.

Barnkläder är en ny trend inom hemförsäljningen

På senare år har det poppat upp allt fler företag som satsar helt och hållet på hemförsäljning av barnkläder. Detta växer mer och mer, och det är ett riktigt kul alternativ till att ägna hela helger på att leta kläder till barnen under ofta stressiga förhållanden.

På ett homeparty för barnkläder kan man med sina vänner, helt avslappnat få lyxen att umgås, äta gott, och samtidigt få personlig och professionell service från en expert inom området. Man kan i lugn och ro titta på kläderna och känna på varje plagg. Det finns dessutom alltid tid för egna frågor om storlekar, tvättråd och dylikt. Du får alltså väldigt mycket bra på en gång.

Detta sätt att handla kläder till sina barn på har blivit otroligt populärt, och kan varmt rekommenderas för dom som inte har provat det. Googla lite så får du upp en hel hög med sajter och företag som erbjuder denna tjänst i Sverige idag.

Sen är det ofta bara att skicka in sin intresseanmälan, eller att ta direkt kontakt med en säljare, så avtalar ni tid och plats för en visning. Sen är det upp till dig som värd/värdinna att hitta folk som kommer på homepartyt. Det lättaste är ofta att be dom man bjuder in att i sin tur ta med sina kontakter, så har du snabbt fyllt alla platserna på just ditt hemmaparty.

Summering

Som sagt, hemförsäljning av barnkläder har kommit för att stanna! Detta sätt att handla på har på allvar börjat konkurrera med de traditionella köpsätten. Man kan t.o.m se att detta försäljningssätt tar marknadsandelar från nyare sätt, som t.ex. att handla barnkläder på nätet.

4 Nov 2012