Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hitta inspiration till bra middagsmat

Upplever du också att inspirationen till att laga bra mat tryter såhär på hösten? Hemma hos oss var det ingen som kände peppen att laga middagsmat fram till för ett par veckor sedan. Det blev hämtmat eller mackor till middag alldeles för ofta med den följden att vi inte heller fick med oss matlåda till jobbet och därmed var mer eller mindre tvungna att äta ute även på jobblunchen. Att ibland äta ute kan vara trevligt, men eftersom vi jobbar i Södertälje är inte utbudet av bra lunchmat särskilt stort så många dagar känns det både enklare och godare med hemlagad mat i matlådan. Dessutom är det ju faktiskt ganska dyrt att äta ute - runt 80 kr om dagen ger 400 kr i veckan per person - och det är bara luncherna!

Snabbt insåg vi att något måste göras för att öka peppen att laga god och nyttig mat som fungerar bra både som middagsmat hemma och i matlådan på jobbet. Vi uppgraderade vårt kök, med ny diskmaskin och nya kökstillbehör och extra nöjda är vi med knivarna.

Globalknivar är förvisso ganska dyra i inköp, men sylvassa när de levereras i sina fina presentförpackningar och en riktig fröjd att skära med! Ska man köpa dyra kökstillbehör av någon typ så är det just fina och bra knivar man ska satsa på tycker jag. Globals knivar är snygga, vassa och håller en mycket hög kvalitet. Globals knivar tillverkas i Japan enligt gammal konst och är gjorda av samma typ av smide som japanska samurajsvärd! Alla älskar väl samurajer och ninjor så Globalknivar är riktigt coola, snygga och bra att använda när man lagar mat. Och framför allt är de bra för viljan att laga mat.

Andra kökstillbehör som jag tycker är värda att satsa lite extra på är bra stekpannor, kastruller och andra större grejer - men kanske framför allt dukning. Inget kan få äkta hemlagad mat att smaka så gott som en riktigt snygg dukning. Satsa på glas och porslin av hög kvalitet och i en design som ger din måltid det där lilla extra. Duka med färg och form och piffa upp middagsbordet med någon vacker inredningsdetalj, snittblommor och levande ljus för att få till en festligare känsla även till vardagsmiddagen.

Hoppas att även du och din familj kan hitta tillbaka till inspirationen att laga goda och trevliga middagar som också kan ge en nyttiga och goda matlådor till jobbet.

Hos Culina.se kan du köpa snygga och funktionella kökstillbehör i toppklass.

10 Nov 2012