Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hitta solen i Grekland i sommar

Sommar och sol. Visst hör det ihop. Men det är inte alltid den svenska sommaren bjuder på så mycket sol och värme. Vissa somrar regnar mer eller mindre bort. Vad gör vi svenskar då?

Många tycker om att åka till medelhavet under sommaren. Grekland har länge varit en favorit bland svenska resenärer på jakt efter sol och bad. Här är det varmt under sommaren och regnar gör det sällan. Till Grekland kan du åka om du vill försäkra dig om att få din dos av sol, bad och värme denna sommar.

Vad finns det för bra resmål i Grekland?

Reser man till Grekland så är det populärt att besöka någon av landets alla öar. Här finns det massor att välja på och något för alla smaker. Allt från romantiska öar till öar med party och håll i gång dygnet runt.

Vilka reser till Ios?

Ön Ios i Grekland är starkt inriktad mot yngre turister som kommer hit för att festa och ha kul under sommaren. Här ligger klubbarna och barerna tätt i den gamla staden som klättrar upp för bergssidan. Ios har rykte om sig som en riktig festö och jag tror ingen som kommer hit för det blir besviken.

I alla fall om man kommer under sommaren när ön är som aktivast. Under resten av året kan du njuta av lugnet här. Då är det de folktomma stränderna som lockar. Tillsammans med Ios vackra utsikter. Den klassiska gamla grekiska byn består av vitkalkade hus och solnedgången från toppen av berget är nog en av de vackraste i Grekland.

Vill du veta mer om Ios så rekommenderar jag www.ios-grekland.se där du kan läsa mer om denna ö i Medelhavet.

Andra öar i Grekland

Ios är väldigt romantisk med sin vackra solnedgång, otillgängliga stränder och hissnande vyer. Vill du ha ett alternativ så är även grannön Santorini känd som en romantisk ö där husen hänger ut över klippkanten. Läs mer här om grekiska öar om du är intresserad av att åka dit i sommar.

4 May 2013