Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hunkydory – kvinnomode med etiskt ansvar

Hunkydory är ett slangord som används flitigt i Storbritannien. På svenska kan man översätta det ungefär till ”lugnt”, och det svenska klädföretaget med samma namn har hämtat sitt namn från detta. För övrigt är det stor sannolikhet att du känner igen ordet om du är musikintresserad, åtminstone vagt, eftersom ett av David Bowies första album bar just detta namn.

Detta svenska modeföretag grundades 1996 av paret Ulrika och Christopher Bjercke, som fortfarande driver verksamheten och designar kläder som släpps i kollektioner. Dessa kollektioner kan du titta närmre på när du besöker företagets hemsida, hunkydory.se, där det även finns en webbutik som du enkelt kan handla från och få leverans inom bara några få arbetsdagar med DHL för en fraktkostnad på 70 kronor inom Sverige.

Dessutom levererar butiken till en rad andra länder, och priser för detta går att läsa på hemsidan. På webbplatsen hittar du även nyheter och mer information om företaget, och för pressanställda finns en egen sektion med användbart material.

Arbetar aktivt med etiska frågor

För den som lägger stor vikt vid den etiska aspekten av sina klädinköp kan det vara intressant att veta att man bland annat på hemsidan presenterar sina tankar om etik och ansvar. Där säger man att man ser det som viktigt att vara en god världsmedborgare, och att när man arbetar för sitt mål med att göra bra produkter för kunderna så arbetar man även för att förbättra kollegornas arbetsmiljö. Därför ställer man höga krav på leverantörerna om att följa riktlinjerna som bygger på konventionerna om mänskliga rättigheter och regler från Internationella arbetsorganisationen (ILO).

Har du fler funderingar kring webbutiken Hunkydory.se behöver du inte vara orolig att fråga, till exempel efter en storlek eller färg. Kvinnomode brinner vi för och det kommer vi fortsätta göra. Vårt sortiment gör oss till en av de unikaste webbutikerna och för att inte nämna bästa i Sverige.

21 Mar 2013