Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur du blir av med vägglöss

Det är sant att vägglöss inte är de mest farliga eller obehagliga varelser, särskilt med tanke på att de är för det mesta osynliga för ögat. Men ingen vill dela säng med dem. Så det bästa man kan göra är att ta reda på hur man kan bli av med dem.

I dagens läge blir det allt svårare att bli av med dessa varelser. Tidigare kunde de dödas med DDT, men nu har de flesta av dessa skadedjur blivit resistenta mot den typen av kemikalier.

Vanliga metoder för rengöring är inte tillräckligt för att bli av med dessa löss. Även om det sägs att ett rent hem är lika med ett lyckligt hem, är det ofta också ett lyckligt hem för vägglöss. Det spelar ingen roll om din säng är ren eller inte, dessa löss tycker att din säng, eller ibland till och med soffan, är himmelriket och ställer till med en stor fest på din bekostnad. Det som är bra är att det går att bli av med dem helt och hållet, så att du kan sova gott i din egen säng.

Här är några tips om hur du blir av med vägglöss:

Den mest beprövade metoden för att eliminera varelserna är att utsätta dem för extrem hetta. Eftersom de inte kan överleva i en temperatur över 45°C, är extrem värme mycket effektivt. Så därför kan du använda ångrengöringstekniken för att få bort dem från din säng på ett smidigt sätt. Rengöring med ånga kan du antingen utföra själv eller så kan du välja att hyra in en vägglussutrotare att göra det.

Innan du använder denna teknik, se till att du vänder upp och ner på hela ditt hem för att se till att alla löss dödas. De gömmer sig ofta överallt i små öppningar, sprickor och springor. Så ta bort alla strömbrytare, kuddar och dynor från soffan, och täck av din madrass. Undvik att ge vägglössen någon som helst möjlighet till att gömma sig på olika platser.

När du har gjort rent ditt hem med ånga, är nästa steg att se upp för alla källor så att vägglössen inte kommer tillbaka till ditt hem. När du t.ex. reser, kontrollera lakanen på ditt hotellrum och begär att ändra rum om det behövs. Håll bagage borta från alla möbler när du kommer tillbaka.

Om du har dessa enkla tips i åtanke, behöver du inte oroa dig längre för hur du ska bli av med dessa otrevliga små djur. Läs mer om hur du blir av med vägglös och få andra städtips på Flyttstädning Uppsala

2 Apr 2013