Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur du hittar en hyreslägenhet

Lägenheter är något som man ser varje dag, men att hitta en egen lägenhet anses ofta vara svårt och komplicerat. Oftast när man letar efter en lägenhet vill man att den ska ha låg kostnad och vara fräsch. Tyvärr är det väldigt många som letar lägenhet just efter dom kriterierna. Går man upp en prisklass finns det betydligt fler lägenheter då utbudet är större och efterfrågan är mindre.

När det kommer till att hitta en hyreslägenhet vill vi tipsa dig om att använda dig utav en portal. Exempel på portal för detta är Hyresbostaden.se som listar lediga hyreslägenheter i olika städer. På så sätt samlas flera olika hyresvärdar på en och samma sida och du kan smidigt klicka dig igenom det som erbjuds.

Ett annat tips är att anmäla sig i så kallade bostadsköer, som varje stad och studentområden ofta erbjuder. En bostadskö fungerar så att du får poäng för varje dag som du är medlem och när du har nått en visst antal poäng kan du ansöka om lägenhet. Varje lägenhet har olika poäng. Den som har väntat längst får då välja lägenhet först. Detta är ett smidigt system som ofta fungerar bra då den som har väntat längst får lägenhet först.

Ett annat knep man kan använda sig av är Blocket. På Blocket.se finns det hundratals med annonser från folk som vill hyra ut sina lägenheter i andra hand. Men det finns även företag som lägger ut annonser om sina lägenheter där. Vill du gå den extra milen så kan du lägga ut en annons om dig själv och att du söker en lägenhet.

Om man har prövat det ovan nämnda men fortfarande inte lyckats hitta en lägenhet så kan man göra en uppdatering på de sociala nätverken som man är medlem i. Genom att lägga ut en statusuppdatering på Facebook eller en tweet på Twitter kan du enkelt få ut ett meddelande om att du söker lägenhet till tusentals personer.

Vi hoppas att dessa tips ska hjälpa dig i din lägenhetsjakt!

1 Jan 2014