Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur man bloggar

Du kanske redan har en blogg eller så går du och funderar på att skaffa en blogg? Men med den konkurrens av alla bloggar ute på internet, hur ska man göra för att visa sig unik? Hur bloggar man för att hålla intresset uppe?

Det är inte direkt så att man kan skaffa sig en blogg och förvänta sig att besökarna ska strömma in. Nej, internet fungerar inte direkt så. Man måste tyvärr arbeta lite för att få besökare till sin blogg. Hur gör man då, finns det någon enkel väg att gå till att bli en populär blogg? Behöver jag vara en kändisprofil, skapa en skandal eller ha många vänner på Facebook? INTE ALLS, du behöver inte vara någon känd person, utan du kan vara vem som helst och du behöver inte heller kunna skriva bra. Det har mer att göra på vilket sätt du skriver.

Efter många års bloggande så finns det idag hjälp för den som vill bli en stor bloggare. Tänk om allt jag visste idag, att jag visste detta för 5 år sedan. Vad enkelt det skulle vara, men samtidigt har det gett mig erfarenhet. Att veta vad som fungerar och hur man får fler besökare till sin blogg. Jag har lärt mig hur man bloggar helt enkelt. Nu kan även du får ta del av detta, jag ger dig en chans till en genväg.

Om jag berättar allt jag vet så kommer även du att kunna få en populär blogg. Du behöver inte vänta i flera år som jag gjorde, utan du kan få många besökare till din blogg här och nu. Vill du få fler bloggbesökare? Om ditt svar är JA, så har jag lösningen för dig. Om du vill ta del av informationen som finns så är det bara upp till dig, det är bara du som kan ta steget.

Att se sin statistik öka är något som jag önskar att alla kunde uppleva. Det gör hela bloggandet till en helt annan upplevelse. Att få diskutera och svara på kommentarer. Fler bloggbesökare gör din blogg levande.

 

14 Nov 2012