Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur man inreder en butik

Har ni ofta hört att man måste vara utbildad inredare för att få arbeta med inredning? Visst, många kan säkert uppfatta att man måste göra detta, men frågan är om det stämmer. Att arbeta med inredning är inte så svårt som man tror, utan alla kan göra det.

Det man ska tänka på är att göra något som uppskattas av andra än dig, eftersom inredningen i exempelvis en butik inte ska tilltala dig, utan kunden. Säg exempelvis att du ska inreda en klädbutik där avdelningen som du blivit tilldelad är väskor och plånböcker. Här är då målet att du ska framhäva just de som du ska sälja.

Det första man ska tänka på är att placera produkterna rätt. Tänk er själva om man skulle satt flera av sakerna precis bredvid varandra, vad stökigt det skulle bli för kunden att se vad man vill köpa. Alltså ska man placera ut det med bra mellanrum, och gärna sätta det i separata hyllor.

Detta görs för att kunden ska lägga precis lika mycket fokus på varje produkt som ska säljas, och inte tilldela någon enstaka produkt extra mycket fokus. Men visst, detta sätt används också, och då handlar det om att kanske visa en REA vara på ett speciellt sätt.

Om du exempelvis vill rea ut en skinnväska så kan man sätta den precis vid kassan, med en separat spotlight riktad mot denna. Man får på så sätt väldigt fokuserat ljus, och detta fångar garanterat kundens uppmärksamhet. En annan sak man arbetar mycket med när det gäller inredning är just det sistnämnda, nämligen belysning.

Det gäller att hela tiden få ett jämnt ljusflöde över lokalen, och lägga till lite extra ljusfokus på de produkter man vill ska synas lite extra. Vill man att alla produkter ska synas ordentligt, så får man inte ha jämt ljus i hela lokalen, utan enbart jämt ljus över just alla produkter.

21 Nov 2013