Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur man kan tjäna pengar till laget!

Är du med i något lag? Kanske du spelar fotboll, hockey eller sysslar med någon annan form av lagsport? Ibland är det så att du och ditt lag behöver få in pengar. Ni kanske vill åka på ett träningsläger, eller så behöver ni nya bollar och annan utrustning. Istället för höga medlemsavgifter eller ta pengar ur egen ficka, så är en smart idé att tjäna pengar genom att sälja något folk behöver. Genom att sälja ewear, så får ni just detta. Ewear är sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid, som passar de allra flesta aktiva människor. Även skolklasser och andra föreningar kan sälja dessa om de har behov av att tjäna pengar.

Vad tjänar vi på att sälja ewear?

Ni kan sälja kläderna i två olika paket. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Sälj till alla ni känner

Beställ hem paket och börja sälja. Knacka på hos grannar och bekanta. Jag slår vad om att de flesta i din närhet utövar nån form av sport eller aktivitet. Då är det perfekt med kläder från ewear. Dessa kläder är inte bara bekväma, de är även snygga och har en hög kvalitet till lågt pris.

1 Dec 2015