Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur man skriver en bra dejtingprofil

Det mest kritiska momentet vid nätdejting är hur du skriver din profilsida på dejtingsajterna. Det är denna alla besökare kommer att se och det är därför extra viktigt att den är bra för att attrahera rätt personer.

Var dig själv

Det låter som en ganska stor klyscha, men faktum är att många glömmer anledningen till att de nätdejtar. De allra flesta nätdejtar ju för att de ska träffa någon att dela livet med. Den stora kärleken. Om man då ljuger och låtsas vara någon annan kanske man får många bra kontakter på nätet, men väl i verkligheten när ditt sanna jag avslöjas lär det inte hålla i längden.

Var positiv

Det finns inget tråkigare än någon som hela tiden gnäller och är pessimistisk. Skriv bara positiva saker och låt dom negativa sidorna komma fram successivt under resans gång. Att vara positiv är också oftast de som sätter en bra stämning vid första dejten, det gäller att försöka bjuda på sig själv en aning och ha en positiv inställning och attityd.

Skryt ”lagom” mycket

Självklart ska du tala om dina fördelar och vad du har presterat. Däremot är det aldrig trevligt med någon som skryter om sig själva. Genom att på ett informativt sätt tala om vem du är och vad du har lyckats med får du fram budskapet utan att det låter skrytsamt.

Använd realistiska foton

Av samma anledning som du ska vara dig själv ska du också använda foton som faktiskt ser ut som detta. Annars kan det leda vid fruktansvärda pinsamheter vid första mötet. Det finns väldigt många som använder bilder som inte liknar något av hur de ser ut i verkligheten, framförallt finns det många som använder gamla bilder (5-6+ år gamla, för de ser yngre ut). Men snälla, se till att använda en aktuell och en realistisk bild som speglar hur du ser ut i verkligheten.

Mer information hittar du på http://dejtingsidorna.se/

18 Dec 2013