Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur ska man inreda sitt hus?

Att inreda ett hus, lägenhet eller en trädgård är rena drömmen för en del. Men får andra att bäva inför detta uppdrag. Hur är detta möjligt, tänker kanske du som älskar inredning?

Ja, det undrar jag med. När man inreder ett hus så ska man tänka på vissa punkter som är otroligt viktiga.

  • Se till att alltid inreda så det faller dig i smaken
  • Lyssna inte på andra
  • Använd mycket ljus i din inredning
  • Blanda inte för mycket färger när du inreder.
  • Och kanske den viktigaste punkten av dem alla. Följ en röd tråd.

Om vi tittar mer på den sista punkten, att du ska följa en röd tråd. Vad innebär detta? Jo, att man inte ska hålla på att blanda olika sorters inredningar när man är i ett hus. Tänk er själva att sitta i er TV soffa. Till vänster har du asiatiskt tema, medan du till höger har vinterinspirerat tema. Detta kanske funkar hos en del, och då ska ni självklart köra på detta (punkt 1).

Ska man däremot inreda en trädgård, så gäller ett bredare perspektiv. Här handlar det väldigt mycket om punkt 3, att använda mycket ljus. Det absolut snyggaste är att lysa upp ett träd eller möjligtvis en fasadvägg. Många tycker då att man kan köra med strålkastare eller liknande, men det finns många fler alternativ.

Exempelvis så kan man sätta LED slingor under taknocken, och man får på så sätt ett väldigt snyggt ljus riktat nedåt. Andra alternativ är att köra på det som många gör och som nämndes tidigare, att sätta strålkastare.

Men ska man lysa upp ett träd under hösten så får man ha tungan rätt i mun när man beställer lampor. Vill man ha det varmt och mysigt, så rekommenderas det att sätta varmvita strålkastare. Vill man däremot ha det kallare och mer modernt, är det bättre att sätta en kall vit eller neutralvit strålkastare.

Men självklart är detta som med allt annat, att man ska bestämma själv vad man tycker passar en.

 

7 Nov 2013